LABORATORIUM                                                         

Laboratorieinredning för industrin är ett av våra absoluta specialistområden. Vi har 20 års branscherfarenhet och är väl insatta i alla de utmaningar som verksamheten innebär för funktion och kvalitet på fast inredning och på genomtänkt förvaring. Inget lab är det andra likt och olika ämnens egenskaper ställer vitt skilda krav på skyddsutrustning och ventilationslösningar.

Ventilerade skåp och planmöbler har vi hela produktserier i, funktionell och effektiv förvaring likaså. Om det skulle visa sig inte vara tillräckligt ser vi alltid till att utforma en variant som ska passa kundens individuella behov. Hos oss finns det inget som heter ”det går inte”!

I nära samarbete med kund och arkitekt projekterar vi, skräddarsyr lösningar, tillverkar och monterar nyckelfärdiga laboratorier, klara att användas. Vi använder stryktåliga och miljövänliga material, ritningar görs alltid i CAD och som kund är du hela tiden nära processen. Detta ger kvalitet, trygghet, flexibilitet och leveranskontroll.

Vi följer de myndighetskrav som finns för de olika verksamhetsområdena och vi innehar nödvändig kunskap för regler från bl.a. AFS och SIS.

Ladda ner vår produktkatalog

 


Kontakta oss för mer information eller offertförfrågningar.    •    Telefon 0158-369 90   •   Fax 0158-369 91   •   brev@las.se   •